W tej kategorii proponujemy wzbogacanie domowych potraw naturalnymi składnikami – roślinami strączkowymi. Nie tylko urozmaicają smak dania, ale także dostarczają organizmowi niezbędnych witamin i minerałów. Co więcej, rośliny strączkowe takie jak ciecierzyca czy czarna fasola mogą być doskonałym zamiennikiem dla ziemniaków czy ciężkich i tuczących makaronów.
Jeżeli chcesz, aby Twoja kuchnia stawała się coraz bogatsza i pełna wartościowych składników, serdecznie zachęcamy do zakupu produktów z oferty naszego sklepu!
Szczególnie polecamy ekologiczne ziarna soi, które cieszą się ogromną popularnością w Azji i świetnie sprawdzają się do potraw jednogarnkowych, zup oraz dań warzywnych. Można je dodawać także do potraw mącznych, kotletów oraz past. Ziarna soi zawierają przy tym duże ilości białka, dlatego zalecamy je głównie weganom oraz wegetarianom.
Oprócz soi, mamy bogactwo innych roślin strączkowych. Fasola mung, adzuki, soczewica, ciecierzyca – każdy znajdzie coś odpowiadającego własnym gustom kulinarnym! Serdecznie zachęcamy do eksperymentowania i poznawania nowych smaków z całego świata!
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |