Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
Ryż* (45%), Soja* (25%), Woda, Sól morska (6%), A.Oryzae. *Składniki z upraw ekologicznych.
W 100 g:
Przechowywać w suchym miejscu.
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |