Zamknij [X] |
Galeria
|
|
M±ka orkiszowa jasna
M±ka orkiszowa otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. M±ka ta posiada dużo lepsze warto¶ci odżywcze w porównaniu z m±k± z pszenicy zwyczajnej.
Zastosowanie
M±ka orkiszowa może być stosowana samodzielnie lub w poł±czeniu z innymi m±kami do wypieku chleba, ciast, ciasteczek, nale¶ników, placuszków i klusek.
Kraj pochodzenia: Węgry*
*kraj pochodzenia może być inny, w zależno¶ci od partii produktu.
M±ka z pszenicy orkisz typ 700
W 100 g, w porcji 50 g, %RWS* w 50 g:
Możliwe naturalne odchylenia.
**Zawarto¶ć soli wynika wył±cznie z obecno¶ci naturalnie.
*RWS – Referencyjne Warto¶ci Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
W zakładzie pakowane s± również: sezam, migdały, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wyst±pienia w produkcie tych surowców.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczon± odpowiedzialno¶ci± sp.k. Al. Tysi±clecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |