|
Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca. Wykorzystywany jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast, napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych. Kakao BIO to znany prawie wszystkim dodatek do deserów, napojów oraz główny składnik czekolady....
|
Nasza cena:
12.28zł
|
|
Ekologiczna kokosowa alternatywa mleka stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem. Produkt sterylizowany.
|
Nasza cena:
12.48zł
|
|
Cocomi Mleczko kokosowe w puszce (17% tłuszczu) 400 ml Bio.
|
Nasza cena:
8.39zł
|
|
Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez...
|
Nasza cena:
13.69zł
|
|
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składnik deserów,...
|
Nasza cena:
24.60zł
|
|
Kakao w proszku fair trade. Idealne do deserów. Bez dodatku cukru.
|
Nasza cena:
13.64zł
|
|