Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca. Wykorzystywany jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast, napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych. Kakao BIO to znany prawie wszystkim dodatek do deserów, napojów oraz główny składnik czekolady. Nieoceniony smak oraz aromat znany od tysięcy lat.
Produkt o obniżonej zawartości tłuszczu!
Kakao ekologiczne 100%.
W 100 g:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt może zawierać sezam, soję, orzechy oraz gluten.
BioLife sp. z o.o. Miodowa 17, 17-100 Bielsk Podlaski
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |