Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Płatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną, piekąc ciasta. Płatki róży w cukrze dodadzą ciastu wyrazistości, podnosząc jego walory aromatyczne, będąc gwarancją niepowtarzalności, a ich smak na długo pozostanie w pamięci.
Cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30%), kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości).
Produkt po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.
Polska Róża Ernest Michalski Sp.zo.o. Róży 5, 05-090 Falenty Nowe
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |