Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Ocet cydrowy nadaje przyjemnego, delikatnego smaku marynatom i piklom, które stają się łagodniejsze. Idealny do mięs, RYB i sosów. Ocet cydrowy uzyskiwany jest w wyniku fermentacji ekologicznego cydru. Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.
Kwasowość: 5%. Produkt niepasteryzowany.
Ocet z ekologicznego cydru
W 100 ml:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.
Przed spożyciem wstrząsnąć.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |