Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru).
Ocet z jabłek ekologicznych 5%.
W 100 g:
Przed spożyciem wstrząsnąć.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4°C.
Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych.
Żywność Ekologiczna Bio Food sp. z o.o., Ciechocin 32, 87-408 Ciechocin
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |