Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Kasza jaglana
Źródło białka i błonnika pokarmowego.
Kasza jaglana jest naturalnym źródłem:
Opakowanie 1000 g zawiera 20 sugerowanych porcji.
W 100 g, %RWS* w 50 g:
Witaminy i składniki mineralne w 100 g, %RWS* w 100 g:
* RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Ugotuj kaszę jaglaną. Możesz ją uprażyć przed gotowaniem lub tylko wypłukać dokładnie 2-3 razy w zimnej wodzie. Pamiętaj, aby nie mieszać kaszy w trakcie gotowania. Jeżeli masz garnek z grubym dnem, możesz zdjąć go wcześniej z palnika i kasza dojdzie pod przykryciem w kilka minut.
Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |