Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g
Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy. Sposób przygotowania II: Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy. Sposób przygotowania III: Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy. Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystejwodzie przez maksymalnie 2 dni.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |