Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy.
Mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
W 100 g
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |