|
Cykoria do zaparzania
|
Nasza cena:
15.21zł
|
|
Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100 % wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT.
|
Nasza cena:
13.53zł
|
|
Cykoria rozpuszczalna Bio. Nie zawiera kofeiny.
|
Nasza cena:
20.59zł
|
|
Bio Cykoria do zaparzania 500 g
|
Nasza cena:
26.73zł
|
|
Sos sojowy Tamari 50% mniej soli, bezglutenowy. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
43.88zł
|
|
Sos sojowy Tamari 50% mniej soli, bezglutenowy. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
27.96zł
|
|
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
17.75zł
|
|
Gomasio ('goma' to Japońskie słowo oznaczające 'SEZAM') jest to mieszanka delikatnie prażonego SEZAMu z nierafinowaną solą morską.
|
Nasza cena:
17.93zł
|
|
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
21.44zł
|
|
Bio Kawa zbożowa Yannoh 500 g
|
Nasza cena:
20.82zł
|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
23.48zł
|
|
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
36.76zł
|
|
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
|
Nasza cena:
28.71zł
|
|
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
35.82zł
|
|
Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
23.96zł
|
|
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
42.47zł
|
|
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
27.96zł
|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
27.96zł
|
|
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
|
Nasza cena:
18.82zł
|
|