Ksylitol – cukier brzozowy. Szukasz godnego zastępcy dla białego cukru? Nie wyobrażasz sobie picia niesłodzonej herbaty lub kawy, ale zdajesz sobie sprawę ze szkodliwości zwykłego cukru lub słodziku? Jeżeli tak, koniecznie sięgnij po ksylitol, który zawiera niemal połowę mniej kalorii niż zwykły cukier, dzięki czemu może być stosowany przez diabetyków. Ksylitol może być także wykorzystywany do wypiekania ciast. Możliwości są właściwie nieograniczone, a wszystko zależy od naszej wyobraźni oraz zasobu ciekawych przepisów z ulubionych książek kucharskich.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2025 CzaryMary.pl |