|
Lecznicze właściwości imbiru cenione są od tysięcy lat. Obecnie znany na całym świecie, na nasze stoły przywędrował z Azji. Imbir wykorzystywany jest nie tylko jako popularna przyprawa do potraw, ale również jako zioło, które bardzo korzystnie wpływa na poprawę odporności ludzkiego organizmu.
|
Nasza cena:
11.59zł
|
|
Curry to mieszanina sproszkowanych przypraw, która od tysięcy lat kształtuje smak potraw. Stosuje się ją najczęściej do potraw mięsnych zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, sosów i ryżu. Nadaje im pięknej słonecznej barwy.
|
Nasza cena:
8.59zł
|
|
Bazylią przyprawia się sosy do spaghetti, ryby, potrawy duszone, potrawy z grzybów, zupy, sałatki, kurczaki, potrawy z jaj i ryżu. Można ją łączyć z innymi ziołami.
|
Nasza cena:
6.03zł
|
|
Rodzynki w surowej czekoladzie Zawartość masy kakaowej min. 65%.
|
Nasza cena:
11.94zł
|
|
Cukier waniliowy w opakowaniu 100 g wystarczy na dużą liczbę wypieków.
|
Nasza cena:
16.67zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
20.22zł
|
|
Produkt pasteryzowany
|
Nasza cena:
20.22zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
20.22zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
20.22zł
|
|
Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
20.22zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
21.02zł
|
|
Cienkie plasterki marynowanego imbiru są używane jako dodatek do sushi wraz z sosem wasabi i SOJOWYm.
|
Nasza cena:
16.52zł
|
|
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach....
|
Nasza cena:
41.50zł
|
|
Siarczan magnezu siedmiowodny może być stosowany zewnętrznie: do kąpieli oraz wewnętrznie jako środek przeczyszczający (wymieszać 1 łyżkę soli w szklance wody i wypić).
|
Nasza cena:
37.93zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.07zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.07zł
|
|
SKŁADNIKIjeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego...
|
Nasza cena:
23.85zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
22.89zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
21.02zł
|
|
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
23.85zł
|
|
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
|
Nasza cena:
19.07zł
|
|
Ekologiczna suszona żurawina to doskonała, pożywna przekąska. Polecamy jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.
|
Nasza cena:
19.37zł
|
|
Ksylitol nazywany „cukrem brzozowym” to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych głównie brzozy. Ksylitol jest substancja pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
|
Nasza cena:
52.98zł
|
|
Koncentrat składa się wyłącznie z certyfikowanych ekologicznych surowców, które są poddawane naturalnemu kiszeniu. Produkt pasteryzowany.
|
Nasza cena:
12.83zł
|
|
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
|
Nasza cena:
30.97zł
|
|
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
|
Nasza cena:
22.71zł
|
|
Ekologiczna konfitura Jagodowa z sokiem z cytryny pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 84 g owoców na 100 g produktu.
|
Nasza cena:
25.49zł
|
|
Ksylitol jest doskonałą alternatywą dla zwykłego cukru. Ma szerokie zastosowanie Ksylitol, który jest nazywany również „cukrem brzozowym” to naturalna substancja słodząca pozyskiwana z brzozy lub z kolb kukurydzy. Jest równie słodki jak cukier, jednak ma o 40% mniej kalorii.
|
Nasza cena:
38.19zł
|
|