Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Algi morskie dulse* (Palmaria Palmata) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
W 100 g
Namoczyć przez około 5 min. Po namoczeniu algi Dulse powiększą swoją objętość do 4 razy. Gotować według uznania ok. 15 minut. Można też przygotować w piekarniku lub na patelni.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Może zawierać mięczaki, skorupiaki i ryby.
PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |