Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienita alternatywą dla zwykłego cukru.
Wartość odżywcza produktu w 100 g, w porcji 10 g, %RWS* w 10 g:
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Opakowanie 1000 g zawiera 100 sugerowanych porcji.
Cukier kokosowy jest gotowy do użytku od razu po odpakowaniu. Można go stosować na surowo lub dodawać go do ciepłych dań i napoi. Stosować w takim sam sposób jak zwykły cukier. Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
TAR-GROCH-FIL T. Krakowski, M. Kijowski, E. Drożdż, J. Drożdż Sp. J., Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |