Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe.
Chleb zawsze był, jest i będzie naszym podstawowym pokarmem, wiele z nas nie może obejść się bez świeżego pieczywa z chrupiąca skórką. Jednak ostatnio, gdy nigdy nie wiadomo, co znajduje się w składzie kupnego pieczywa, coraz popularniejsze staje się samodzielne wypiekanie chleba. Warto poświęcić chwilę na zgłębienie tajemniczych receptur, by cieszyć się świeżym, aromatycznym i zdrowym, samodzielnie przygotowanym pieczywem.
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe… te przepisy sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo.
Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Przeczytaj darmowy fragment książki "W piekarni Pięciu Przemian"
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |