Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Migda³y stanowi± doskona³y dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów. Ponadto do sa³atek owocowych, potrawek, farszy, dañ z makaronu oraz ryb i miês.
Migda³y w p³atkach mog± s³u¿yæ do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych. Z mielonych migda³ów wyrabia siê marcepan, pastê migda³ow± oraz zagêszcza siê zupy, sosy oraz kremy.
Migda³y.
W 100 g, w porcji 50 g, %RWS* w 50 g:
Witaminy i sk³adniki mineralne w 100 g, w porcji 50 g, %RWS* w 100 g:
Mo¿liwe naturalne odchylenia.
* RWS – Referencyjne Warto¶ci Spo¿ycia przeciêtnej osoby doros³ej (8400 kJ / 2000 kcal).
** Zawarto¶æ soli wynika wy³±cznie z obecno¶ci naturalnie wystêpuj±cego sodu.
Przechowywaæ w miejscu suchym w szczelnie zamkniêtym opakowaniu.
Migda³y. W zak³adzie pakowane s± równie¿: sezam, produkty zawieraj±ce gluten, ró¿ne orzechy. Pomimo do³o¿enia wszelkich starañ nie mo¿na w 100% wykluczyæ wyst±pienia w produkcie tych surowców.
"TAR-GROCH-FIL" Spó³ka Jawna T.Krakowski, E.Dro¿d¿, M.Kijowski, J.Dro¿d¿, Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn
Sklep prowadzony przez: Glosel spó³ka z ograniczon± odpowiedzialno¶ci± sp.k. Al. Tysi±clecia Pañstwa Polskiego 6, 15-111 Bia³ystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |