Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Odżywiasz się według kuchni Pięciu Przemian, czy dopiero chcesz spróbować swoich sił w tym sposobie gotowania, sięgnij po ten zestaw dwóch książek, zawierający w sumie ponad 200 przepisów idealnych na wiosnę i lato!
Poznaj autorskie przepisy Anny Czelej, które wzbogacone są zdjęciami przygotowanych potraw, dopasowane do konkretnej pory roku z zachowaniem zasad Pięciu Przemian.
Przykładowy przepis z książki "Lato w kuchni Pięciu Przemian":
Zupa z fasolką szparagową i suszonymi grzybami
Składniki:
Przygotowanie:
Wodę doprowadzić do wrzenia. Dodać składniki w podanej kolejności. Gotować przez około 40 minut. Po tym czasie dodać śmietanę, natkę pietruszki, majeranek i tymianek.
Zobacz więcej przepisów z książki Lato w kuchni Pięciu Przemian.
Przykładowe przepisy z książki Wiosna w kuchni Pięciu Przemian znajdziesz tutaj.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |