Zamknij [X] |
Galeria
|
|
Nattokinaza to enzym, który produkowany jest przez bakterie Bacillus subtilis podczas procesu fermentacji ziaren soi, czyli podczas przygotowywania tradycyjnej japońskiej potrawy „natto”, od której to nattokinaza wzięła nazwę.
Właściwości:
Substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, nattokinaza NSK-SD® pozyskiwana ze sfermentowanej soi.
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Osoby przyjmujące leki lub chore przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Nie wskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Zawartość soi.
YANGO Sp. z o.o., ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2024 CzaryMary.pl |