Zamknij [X] |
Galeria
|
![]() |
![]() |
Olej z kiełków pszenicy to naturalne źródło witaminy E i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Każda łyżka oleju z kiełków pszenicy zawiera ponad 1000 mikrogramów oktakozanolu, a także witaminy A, FIB, trójglicerydy, fosfolipidy, glikolipidy, selen, żelazo, cynk, który hamuje starzenie się komórek.
Olej z kiełków pszenicy zwyczajnej (gluten) (Tiricum aestivum) (Wheat Germ Oil).
1 łyżka stołowa (15 ml)
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
Dobrze wstrząśnij, aby wymieszać, jeśli nastąpi naturalne rozdzielenie składników oleju. Przyjmuj 1 (15 ml) łyżkę dziennie, najlepiej z posiłkiem. Przed otwarciem przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Trzymać poza zasięgiem dzieci. W tym produkcie mogą wystąpić naturalne różnice w kolorze.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik preparatu. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zrównoważony sposób żywienia i prowadzić zdrowy tryb życia.
ŻELAZO: Jeśli produkt jest przeznaczony dla kobiet w ciąży, stosować po konsultacji z lekarzem.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2025 CzaryMary.pl |