Zamknij [X] |
Galeria
|
![]() |
![]() |
Cardiobonisan Ojca Grzegorza suplement diety
Ziela nawłoci 30%, Kwiatostan głogu 18,75%, Liść Melisy 18,75%, Ziele serdecznika 16,25%, Korzeń kozłka lekarskiego 6,25%, Ziela rdestu ptasiego 5%, Szyszka chmielu 5%.
Zalecana do spożycia dzienna porcja produktu (2 saszetki) zawiera:
Zaleca się stosować 2 saszetki dziennie. Stosować doustnie 2 razy dziennie po 1 saszetce preparatu w postaci naparu. Sposób przygotowania naparu: 1 saszetkę zalać szklanką wrzącej wody, przykryć i zaparzać przez okres 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Przechowywać w temp. poniżej 25ºC, w miejscu suchym i niedostępnym dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Nie stosować u osób uczulonych na składniki preparatu. Stosowanie preparatu w okresie ciąży i karmienia piersią, a także u dzieci poniżej 12 roku życia skonsultować z lekarzem lub farmaceutą. Preparat może wywierać wpływ na zdolność prowadzenia pojazdów i obsługę urządzeń mechanicznych w ruchu; może spowolnić szybkość reakcji, dlatego zaleca się zachowanie szczególnej uwagi i nie prowadzić pojazdów mechanicznych przez przynajmniej 2 godziny po zastosowaniu preparatu. Zdrowy styl życia, w tym zrównoważony sposób żywienia stanowią podstawę w zachowaniu dobrego stanu zdrowia.
Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Osoby przyjmujące leki lub chore przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Preparat może zawierać śladowe ilości migdałów, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2025 CzaryMary.pl |