Zamknij [X] |
Galeria
|
![]() |
![]() |
Flos Owoc kopru włoskiego
Koper włoski, znany również jako fenkuł, był stosowany w medycynie ludowej już od setek lat.
cały, wysuszony owoc kopru włoskiego (Foeniculi fructus) - 100%.
Spożywać w postaci naparu: 1 łyżeczkę owocu kopru rozdrobnić bezpośrednio przed użyciem (np. w młynku) i zalać 1 szklanką wrzącej wody (250 ml). Naparzać pod przykryciem 10-15 min. Przecedzić. Pić ciepły, świeży napar. W przypadku zbyt intensywnego aromatu naparu do jego przygotowania można użyć nierozdrobnionego owocu kopru. Przechowywać w suchym miejscu, chronić od światła.
Sklep prowadzony przez: Glosel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, NIP: 542-315-11-57, REGON: 200317860, KRS 0000569207 +48 85 674 36 19, sklep@czarymary.pl Copyright © 2004-2025 CzaryMary.pl |