Do progu (249,00 zł) Darmowej Dostawy (InPost Paczkomat® 24/7)
brakuje Ci 249,00 zł.
Sprawdź koszt dostawy
-
InPost Paczkomat® 24/7
od 12,99 zł
-
ORLEN Paczka odbiór w punkcie
od 12,99 zł
- Odbiór w placówce Poczty od 14,99 zł
- Odbiór na stacji PKN Orlen od 14,99 zł
- Odbiór w sklepie Żabka od 14,99 zł
- Odbiór w Freshmarkecie od 14,99 zł
-
Kurier DPD
od 14,99 zł
-
Kurier miejski Nadajesz.pl - Białystok
od 14,99 zł
-
Kurier INPOST
od 16,99 zł
-
Żabka,
Dino, Lidl, punkty DPD Pickup i automaty paczkowe
od 9,99 zł
Trzecia
książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.
Dowiesz się z
niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak
przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by
robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na
domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja
uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa.
Obecne
wydanie ukazuje się w nowej szacie graficznej.
Dane producenta:
Dressler Dublin sp. z o.o., Poznańska 91, 05-850 Ożarów Mazowiecki, Polska, wydawnictwo@dressler.com.pl, tel. +48 22 733 50 00